Frakt från 49 kr • Fri frakt vid köp över 899 kr

EZPZ Happy Mini play mat Blush


 

Mini play mat från EZPZ.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör EZPZ


Mini Play Mat är en allt-i-ett tallrik med 6 st fack för olika livsmedel. Designad för att skapa matglädje och främja variation på livsmedel. Anpassad för att små händer lätt ska kunna plocka ur de olika facken. Lämpar sig bra till t.ex. smakportioner, snacks eller barnets favoritmat.

Tallriken har höga kanter vilket även gör den lämplig för rinnande vätskor så som t.ex. yoghurt, soppor, såser och glass. Mattan, som tallriken sitter fast i, fäster direkt på vilken plan yta som helst, vilket gör tallriken extra stabil.

Samtidigt som tallriken är tänkt för livsmedel passar den även bra för t.ex. pyssel som målarfärg och pärlor. Tallriken är helt enkelt en produkt som ditt barn kan växa med och använda till olika användningsområden genom åren. 

Gjord i 100% livsmedelsgodkänd silikon, vilket gör den extra tålig och hållbar. Fri från BPA, BPS, PVC, latex och ftalater. Går bra att rengöras i diskmaskin och tål att användas i ugn för bakverk (upp till 350 grader).


✓ Allt-i-ett-tallrik med 6 fack
✓ Främjar varierad kost
✓ Fäster på plana ytor
✓ 100% livsmedelssäker silikon
✓ Fri från BPA, BPS, PVC, latex och ftalater
✓ Lämplig till flera användningsområden



PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad silikon (fri från BPA, BPS, PVC, ftalat och latex). 
  • Mått: 21 x 21 cm
  • Färg: Rosa
  • Skötselråd: Tål att rengöras i diskmaskin. Även säker att använda i mikrovågsugn och ugn (upp till 350 grader).
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 






Recensera produkt