20% rabatt på alla kylväskor & ryggsäckar

Ferflex® Magneter: Morgon- och kvällsrutiner


 

Magneter för barns morgon- och kvällsrutin från Ferflex®. Rekommenderas till barn från 3 år +.

 
Leverantör Ferflex®


Mjuka och tunna magneter från franska Ferflex®. Design: morgon- och kvällsrutiner för barn. 

Med dessa magneter kommer barnet att kunna närma sig begreppet autonomi och planera sin lilla morgon- och kvällsrutin, samtidigt som de lär sig enkla och användbara ord på engelska. En idealisk rutin för att främja självförtroende och en känsla av säkerhet. Fäster på alla magnetiska underlag, som t ex all väggdekor från Ferflex®. Alla Ferflex®-produkter följer den europeiska leksakssäkerhetsstandarden EN71 och Reach-föreskrifter. Rekommenderad ålder: från 3 år. Obs! Texten är skriven på engelska.


Fyra fördelar med att skapa rutiner för ditt barn: 

1.     Skapar trygghet: Genom att följa en rutin känner barn sig trygga och vardagen blir mer förutsägbar. Det ger dem en känsla av kontroll och stabilitet i deras liv. 

2.     Utvecklar självständighet: Genom att använda en planering på rutin kan barnen ta ansvar för sina egna aktiviteter och lära sig att organisera sin tid och sina uppgifter på ett effektivt sätt. Det hjälper dem att utveckla självständighet självtillit och är en övning för att stärka självkänslan. 

3.     Förbättrar sömnen: En rutin kan hjälpa barnen att etablera en regelbunden sömnrutin, vilket kan förbättra sömnen och göra det lättare för dem att vakna upp på morgonen och göra momenten på morgonen mer stressfria.

4.     Skapar struktur: Rutiner kan hjälpa till att skapa en struktur i barnets dagliga liv, vilket kan hjälpa dem att hantera stress.
Detta magnetset innehåller:

14 st magneter för barns morgonrutin (6x6 cm magneter)
15 st magneter för barns kvällsrutin (6x6 cm magneter)
7 st veckodagsmagneter (6x6 cm magneter)

Språk: engelska.
✓    Magneter för barns morgon- och kvällsrutin
✓    Ger en god översikt och struktur i vardagen
✓    Främjar barns självständighet och delaktighet i vardagsrutinerna
✓    Kompatibel med alla magnetiska ytor
✓    Rekommenderas till barn från 3 år +
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Mjuk och följsam magnet. 
  • Mått: 6x6 cm.
  • Färg: Mix.
  • Skötselråd: Rengör med fuktig mikrofiberduk. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Ferflex® är ett familjeägt företag beläget i sydvästra Frankrike med inriktning på magnetiska produkter för hela familjen. Med sina estetiskt snygga magnetdekorer i kombination till funktionalitet har Ferflex® sedan år 2017 designat och tillverkat flera olika magnetlösningar från sin bas i Frankrike. Pauline och Martin som driver familjeföretaget tillsammans med sina anställda arbetar ständigt med att finna fram till nya magnetlösningar som ska passa in våra olika hem. Idag erbjuder Ferflex® olika väggdekorationer, spel, rutinkort och annat inom lek och lärande. 100% lokaltillverkat i Frankrike. Vi är stolta återförsäljare och hoppas att ni ska bli lika frälsta i Ferflex® som vi på BabyHack är!Recensera produkt