20% rabatt på alla kylväskor & ryggsäckar

Ferflex® Magneter: Påklädningsdockor | Cool gang


 

Magnetiskta påklädningsdockor från Ferflex®. Rekommenderas till barn från 3 år +.

 
Leverantör Ferflex®


Magnetiska påklädningsdockor från franska Ferflex®. Klä på dockorna kläder, komponera set, testa olika stilar och lek med dem om och om igen, tack vare magneternas magi! En perfekt aktivitet för att utveckla finmotoriken för yngre barn och dessutom lära sig att namnge olika kläder.

Fäster på alla magnetiska underlag, som t ex all väggdekor från Ferflex®, kylskåp och whiteboards. Alla Ferflex®-produkter följer den europeiska leksakssäkerhetsstandarden EN71 och Reach-föreskrifter. Rekommenderad ålder: från 3 år. 


Detta magnetset innehåller:

Setet består av 3 dockor och 28 magneter som föreställer kläder och accessoarer som låter ditt barn skapa obegränsade kombinationer.
✓    Magnetiska påklädningsdockor med kläder och accessoarer 
✓    Främjar ditt barns finmotorik och fantasi
✓    Kompatibel med alla magnetiska ytor
✓    Rekommenderas till barn från 3 år +
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Mjuk och följsam magnet. 
  • Mått: Magnetiska dockor: 8,1 x 18,6 cm. Tjocklek 0,8 mm.
    Magnetiska kläder och accessoarer varierar mellan 6x10,9 cm och 7,3x11,9 cm.
  • Färg: Mix.
  • Skötselråd: Rengör med fuktig mikrofiberduk. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Ferflex® är ett familjeägt företag beläget i sydvästra Frankrike med inriktning på magnetiska produkter för hela familjen. Med sina estetiskt snygga magnetdekorer i kombination till funktionalitet har Ferflex® sedan år 2017 designat och tillverkat flera olika magnetlösningar från sin bas i Frankrike. Pauline och Martin som driver familjeföretaget tillsammans med sina anställda arbetar ständigt med att finna fram till nya magnetlösningar som ska passa in våra olika hem. Idag erbjuder Ferflex® olika väggdekorationer, spel, rutinkort och annat inom lek och lärande. 100% lokaltillverkat i Frankrike. Vi är stolta återförsäljare och hoppas att ni ska bli lika frälsta i Ferflex® som vi på BabyHack är!Recensera produkt