20% rabatt på alla kylväskor & ryggsäckar

Ferflex® Rund magnetisk väggdekor inkl magneter


 

Rund magnetisk väggdekor inklusive magneter från Ferflex®.

 
Leverantör Ferflex®


Magnetdekor från franska Ferflex® i rund design för lek och lärande i oändliga timmar! 

Dekoren fastnar på alla släta och rena väggar/underlag och kan återanvändas om och om igen. 

Ferflex är kända för sin kvalitetsprodukt och är i jämförelse med till exempel magnetisk målarfärg mycket starkare för användning av magnettillbehör. Således fäster alla typer av magneter på dekoren, vilket gör det både praktiskt och lekfullt för barn att ha en dekor från Ferflex® i sitt rum. Dessutom är alla kit från Ferflex® förberedda för enkel och snabb montering på väggen och kräver minimalt med förberedelse. Allt som krävs är en ren och slät yta bakom - och voilá! Ångrar du dig senare? Då är det bara till att försiktigt plocka ner magnetdekoren och flytta till en ny plats. OBS! Det krävs försiktighet och noggrannhet för att inte riskera att någon skada sker på underlaget vid nedmontering. Alla Ferflex®-produkter följer den europeiska leksakssäkerhetsstandarden EN71 och Reach-föreskrifter.

Detta set innehåller:
1 st rund magnetisk dekor 60x60cm - Tjocklek 0,6mm.
21 st färgade geometriska magnetiska former att leka och bilda olika figurer med. Se bild: 3-7. Notera: magneterna på bilderna 1 och 8 ingår inte i detta set utan köpes separat.
Mer om skillnaden mellan Ferflex® väggdekor och magnetisk väggfärg
I magnetisk färg är järnpartiklar inbäddade för att "locka till sig magneterna". Men när man sprider färgen vet man inte exakt hur järnpartiklarna fördelar sig på den målade ytan, det är därför du måste lägga flera lager av magnetisk färg och trots det kommer troligen bara kraftfulla magneter, typ neodym-magneter, att fästa på färgen.

Till skillnad mot magnetisk färg är Ferflex® sammansatt av en mycket hög koncentration av järnpartiklar fördelade på millimetern. Således kan du använda alla typer av magneter på Ferflex® magnetiska dekor. Enklare att installera, mer ekonomiskt och kraftfullare: det svåraste är att veta var du ska fästa din Ferflex®?
✓    Lek och lär med Ferflex®
✓    Magnetisk väggdekor inkl 21 magneter
✓    Kompatibel med alla typer av magneter
✓    Rekommenderas till barn från 3 år +
✓    Snabb och enkel montering på bara några minuter
✓    2-i-1 produkt där design och funktionalitet möts
✓    Ypperlig i barnrummet!
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Mjuk och följsam magnetisk dekor. 
  • Mått: 60x60cm - Tjocklek 0,6mm.
  • Färg: Svart.
  • Skötselråd: Rengör med fuktig mikrofiberduk. OBS! Eftersom dekoren går att återanvända är limmets vidhäftning inte lika stark som för en produkt med permanent lim. Men trots detta genererar limmet ett minimum av spänning som ibland kan orsaka skada på din vägg. Därför uppmanar vi dig vid nedmontering att med största försiktighet och noggrannhet försiktigt avlägsna, för att inte riskera några oönskade märken på underlaget. Tänk också på att inte använda vassa föremål direkt på dekoren. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Ferflex® är ett familjeägt företag beläget i sydvästra Frankrike med inriktning på magnetiska produkter för hela familjen. Med sina estetiskt snygga magnetdekorer i kombination till funktionalitet har Ferflex® sedan år 2017 designat och tillverkat flera olika magnetlösningar från sin bas i Frankrike. Pauline och Martin som driver familjeföretaget tillsammans med sina anställda arbetar ständigt med att finna fram till nya magnetlösningar som ska passa in våra olika hem. Idag erbjuder Ferflex® olika väggdekorationer, spel, rutinkort och annat inom lek och lärande. 100% lokaltillverkat i Frankrike. Vi är stolta återförsäljare och hoppas att ni ska bli lika frälsta i Ferflex® som vi på BabyHack är!Recensera produkt