✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Haakaa® Barntallrik med sugrör Rosa


 

Barntallrik i silikon från Haakaa® med sugrör och sugpropp. Idealisk för bebisar och småbarn.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Haakaa®


Uppdelad barntallrik med sugrör och stark sugbas. Tallriken från Haakaa® gör det enklare för ditt barn att upptäcka maten och se vilka alternativ som erbjuds i en måltid. En uppdelad skål främjar barnets förmåga att förstå skillnaden mellan olika livsmedel och smaker, vilket också är bra för mer kräsna barn som inte vill att maten ska blandas. 

Den höga barntallriken är tillverkad av 100% livsmedelssäker silikon och är därför ett säkert val att använda till barnmat och mellanmål. Den har en stark sugbas med sugpropp, vilket gör tallriken stadig och icke-ruckbar på hårda släta ytor. Tack vare den starka sugproppen förhindras det med andra ord att tallriken åker i golvet eller i knäet på barnet - och dadaaa så har ni plötsligt sparat in lite städtid också. 

Till tallriken medföljer ett rejält sugrör som fästs med medföljande fäste. Sugröret är ett ypperligt babyhack för att kunna erbjuda soppa, smoothie eller till och med bröstmjölk eller ersättning från ett av facken. Tallriken lämpar sig från 6+ månader. OBS! Säkerställ alltid att sugröret är fäst ordentligt då separata delar kan utföra allvarlig kvävningsrisk för barn under 3 år. Lämna heller aldrig ett barn utan tillsyn under matning. 


100% livsmedelsklassad mjuk silikon och godkänd för barn    
✓ Fri från BPA, PVC och ftalater       
✓ Slitstarkt material som tål att tappas i golvet         
✓ Sugrör som underlättar introduktionen av flytande mat till barn
✓ Lätt att rengöra och håll fräsch  


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsäker silikon (fri från BPA, PVC och ftalater) 
  • Mått: Höjd 6 x Ø 20 x16,2 cm 
  • Färg: Rosa
  • Skötselråd: Diska alltid produkten innan användning. Tål diskmaskin, kyl, frys, ugn, mikrovågsugn.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.


MER OM VARUMÄRKET
Haakaa® är ett familjeägt företag från Nya Zeeland som erbjuder säkra, naturliga, giftfria och miljövänliga babyprodukter. Efter födelsen av sin dotter Courtney, som bland annat lider av autism, insåg familjen att de behövde göra något för att skydda hennes hälsa och undvika den enorma mängden avfall som orsakas av plastflaskor och onödiga vardagliga plastföremål. Företaget är 100% engagerade i att skapa snygga, praktiska och hållbara produkter som är säkra för både våra barn och vår planet.Recensera produkt