Spårbar hemleverans från 49 kr 🚚

Haakaa® 2-i-1 Smaknapp Sage (4+ mån)


 

En 2-i-1 smaknapp för din lilla att upptäcka nya smaker och texturer med.

 
Leverantör Haakaa®


Nyhet från Haakaa! En 2-i-1 smaknapp för din lilla att upptäcka nya smaker och texturer samtidigt som de bygger självständighet, lär sig att mata sig själv och förbättrar sin hand-till-mun-koordination och finmotorik.


Smaknappen är ett ypperligt sätt att introducera nya smaker till ditt barn utan risk för kvävning. Öppna bara upp smaknappen och fyll upp med frukt, grönsaker eller andra livsmedel för att ge bebisen en upplevelse av nya smaksensationer. Tack vare sin design med små hål i behållaren frigörs rätt mängd av den livsmedel som läggs i nappen. Det är med andra ord ett enkelt sätt att ge varierade smakupplevelser utan att riskera att det blir för stora och ohanterliga bitar för barnet.  Smaknappen är tillverkad av 100 % silikon vilket gör den hygienisk och hållbar att använda.

Du kan också frysa isiga godsaker direkt i smaknappen tack vare det lock och överdrag som följer med. För att göra detta, drar man helt enkelt över det läckagesäkra skyddet, häller i vätska (som bröstmjölk eller purémat) direkt i påsen för att slutligen sätta ihop delarna och locket. Redo för frysen några timmar och därefter tar man enkelt bort det yttre skyddet innan servering. Voilá! Perfekt vid tandsprickning och varmare sommardagar!


✓ Smaknapp i 100% livsmedelsklassad mjuk silikon 

✓ ECO-friendly och fri från BPA, PVC och ftalater

✓ Passar utmärkt vid bebisars matintroduktion och tandsprickning 

✓ Rekommenderas från 4+ månader

✓ Tål förvaring i kyl och frys   

✓ Säljs i en miljövänlig förpackning, vilket gör hela produkten återvinningsbarPRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad mjuk silikon. Fri från BPA, PVC och ftalater.
  • Mått: 
  • Färg: Blågrön.
  • Skötselråd: Handdisk rekommenderas. Tål att diskas i maskinens övre fack. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. MER OM VARUMÄRKET

Haakaa® är ett familjeägt företag från Nya Zeeland som erbjuder säkra, naturliga, giftfria och miljövänliga babyprodukter. Efter födseln av sin dotter Courtney, som bland annat lider av autism, insåg familjen att de behövde göra något för att skydda hennes hälsa och undvika den enorma mängden avfall som orsakas av plastflaskor och onödiga vardagliga plastföremål. Företaget är 100% engagerade i att skapa snygga, praktiska och hållbara produkter som är säkra för både våra barn och vår planet.Recensera produkt