📦 Fraktfritt vid köp över 899 kr eller vid avhämtning

Haakaa® Förvaringspåsar till bröstmjölk 260 ml 2-pack


 

Återanvändbara förvaringspåsar för bröstmjölk, smoothies, puréer och barnmat. Säljs i 2-pack.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Haakaa®


Äntligen ett miljövänligt alternativ till förvaring av bröstmjölk, smoothies, puréer med mera. Förvaringspåsarna från Haakaa® är gjorda i 100% livsmedelsklassad silikon och är en praktisk lösning för att t ex förvara, transportera och värma bröstmjölk. De kan användas om och om igen, vilket minskar mängden engångsplastavfall. Påsarna kan förvaras i både kyl och frys. 


Tack vare det läckagesäkra locket kan påsarna förvaras såväl liggandes som ståendes. Fyll bara påsen med t ex bröstmjölk för att därefter stänga den med den läckagesäkra proppen. När du vill använda mjölken kan du enkelt placera hela påsen i ett vattenbad och försiktigt värma mjölken. Locket har ett litet handtag som gör det lätt att ta med sig i skötväskan. 


✓ 2 st återanvändbara påsar för bröstmjölk, smoothies, puréer med mera        
✓ Miljövänligt alternativ till traditionella engångspåsar 
Högkvalitativ design tillverkad av 100% livsmedelssäker silikon  
✓ Fri från BPA, PVC och ftalater
✓ Tål att förvaras i kyl och frys       
✓ Mjölken kan värmas upp direkt i påsen 
✓ Lätta att rengöra och hålla fräscha
✓ Säljs i en miljövänlig förpackning, vilket gör hela produkten återvinningsbarSKÖTSEL

Rengör efter varje användning. Haakaa® rekommenderar att silikonprodukterna rengörs för hand med varmt vatten och milt diskmedel. Silikonet kan bli mjölkigt i diskmaskinen. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. Sterilisera Haakaas® silikonprodukter efter användning, helst i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. OBS! Använd inte UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd.


Kontrollera regelbundet att produkten är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller mjuka borstar för rengöring (hårda borstar eller svampar kan skada silikonets yta). Använd produkten endast för det avsedda ändamålet och under vuxnas överinseende. Förvara produkten på en sval och torr plats och undvik direkt solljus.


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad mjuk silikon. Fri från BPA, PVC och ftalater
  • Mått: 260 ml x 5 st
  • Färg: Grå
  • Skötselråd: Handdisk och sterilisering rekommenderas utan diskmedel. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. MER OM VARUMÄRKET

Haakaa® är ett familjeägt företag från Nya Zeeland som erbjuder säkra, naturliga, giftfria och miljövänliga babyprodukter. Efter födseln av sin dotter Courtney, som bland annat lider av autism, insåg familjen att de behövde göra något för att skydda hennes hälsa och undvika den enorma mängden avfall som orsakas av plastflaskor och onödiga vardagliga plastföremål. Företaget är 100% engagerade i att skapa snygga, praktiska och hållbara produkter som är säkra för både våra barn och vår planet.
Recensera produkt