📦 Fraktfritt vid köp över 899 kr eller vid avhämtning

Ki ET LA Böjbara & okrossbara solglasögon Diabola Rosa 0-1 år


 

100% böjbara och okrossbara solglasögon från Ki ET LA inkl snodd. Patenterad modell med 2-i-1-storlek.

 
Leverantör Ki ET LA


Ki ET LAs okrossbara solglasögon Diabola för bebisar 0-1 år. Solglasögonen har lätta bågar som är gjorda i ett material som är flexibelt och böjbart i alla riktningar vilket gör dem väldigt hållbara och tåliga. 

Modellen har även en patenterad smart lösning med två storlekar i en båge. Vid 6 månader vänder du på glasögonen i 180 grader och kan därmed använda samma båge i ytterligare 6 månader anpassad så att bågen inte trycker mot barnets hud vid näsa, öron och tinningar. 

Glasögongen har kategori 4-lins enligt europeisk standard, vilket ger maximalt UVA/UVB/UVC skydd. För att undvika att bli bländad och att näthinnan blir skadad är linsen dessutom försedd med Blue Ray-filter. 

Bågen är gjord i ett stycke, och har inga lösa delar. Ki ET LAs glasögon är ergonomiska och bekväma att bära tack vare den mjuka och lätta bågen som inte trycker mot barnets hud vid näsa, öron och tinningar. 

Bågarna och förpackningen är 100% återvinningbara. Kietla använder heller inga plastpåsar eller annat plastemballage. BPA-fria och CE-märkta.

Förvaringspåse och praktisk snodd/rem för att hålla glasögonen på plats medföljer.

ISO 12312-1 och ANSI Z80.3.
✓ 100% okrossbara och böjbara solglasögon   

✓ Lättviktig båge

✓ Maximalt UVA/UVB/UVC skydd (4-lins enligt EU standard)

✓ BPA-fria och CE-märkta.

✓ Säljs i en miljövänlig förpackning, vilket gör hela produkten återvinningsbar
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Polycarbonate, TPEE. Bågarna och förpackningen är 100% återvinningbara. Kietla använder heller inga plastpåsar eller annat plastemballage. BPA-fria och CE-märkta.
  • Färg: Rosa.
  • Skötselråd: Putsa och förvara solglasögonen i medföljande förvaringspåse.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Franska Ki ET LA tillverkar extremt tåliga och högkvalitativa solglasögon för barn och bebisar med komfort, kvalitet och hållbarhet i tankarna. Kietlas lättviktiga och böjbara solglasögon är utformade för att klara av barns energiska livsstil med lek och rörelse, utan att tumma på kvalitet och säkerhet. Alla solglasögon är helt utan skruvar och lösa delar och med stöt- och splittersäkra glas för ditt barns säkerhet. För att värna om vår planet och barnens framtid, så jobbar Ki ET LA ständigt med att minska påverkan på miljön vid tillverkning av sina produkter samt förpackningarna man använder. Många av Kietlas modeller och förpackningar är bland annat gjorda i 100% återvunnet material. Solglasögonen är helt fria från skadliga ämnen, och levereras alltid i UV-skydd enligt europeisk standard, vilket innebär att linsen ger barnet maximalt UV skydd. Recensera produkt