✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

MOONIE The Humming Bunny Kanin med lampa och ljud Cream


 

Kanin med nattlampa och lugnande ljud och melodier. CE-märkt och godkänd för nyfödda. 100% GOTS certifierad bomull.

 
Leverantör MOONIE


Säg hej till din bebis nya bästa vän - Moonie Humming Bunny!

När det handlar om att skapa en lugnande och fridfull atmosfär för din bebis är MOONIE Humming Bunny den perfekta kaninen. MOONIE är en lugnande och sömnfrämjande kanin som med sina naturliga ljud, behagliga ljus och säkra materialval skapar en fridfull vilostund för ditt barn. 

MOONIE bidrar till en sömnupplevelse utöver det vanliga och är en mycket älskad bunny av såväl bebisar som föräldrar världen över!✓ 100% GOTS certifierad bomull

✓ Pink noise med naturliga och behagliga ljud

✓ CE-märkt och godkänd för nyfödda

✓ Smart gråtsensor

✓ Uppladdningsbar med USB (sladd medföljer)

✓ Möjlighet att justera ljus med olika färger

✓ Tål att tvättas i maskin (se tvättrådet på nallen)Naturliga ljuduppspelningar (Pink noise)

Moonie Humming Bunny är utrustad med lugnande melodier och naturliga ljud (pink noise) som hjälper din bebis att somna och stanna i drömvärlden längre. De behagliga naturljuden skapar en trygg atmosfär som påminner din bebis om livet inne i mammas mage. Ljudet från MOONIE är till skillnad från andra inte datorgenererat, utan riktiga inspelningar från naturen. Hjärtslagsljudet är b la en riktig inspelning av surret inuti en mammas mage. Tack vare naturliga ljud kan barnet lugna sig och känna sig trygg, med redan välkända ljud. Havsvågorna du hör är från Östersjön och ljudet av bergsbäcken är inspelningar av bäcken i Tatrabergen. 

MOONIE'S lugnande ljud filtrerar bort ljudet från omgivningen och bidrar till att barnen sover mer lugnt och fridfullt. MOONIE kommer med en justerbar volymmodul, så att du kan välja lämplig volymnivå som passar ditt barns behov. MOONIE har också en lugnande vaggvisa komponerad på en kalimba, speciellt kurerad för nyfödda bebisar.

MOONIE har även en Smart Cry Detector, designad för ögonblick när din bebis plötsligt vaknar. Så snart din bebis börjar röra på sig eller gör ljud ifrån sig, utlöses Smart Cry Detector. Detektorn startar då det senast valda ljudet och belysningen. Det lugnande ljudet och mjuka belysningen gör ofta att barnet åter slumrar till. OBS! MOONIE tystar alltid sig själv efter 30 minuter och går automatiskt in i ett 3 timmars standbyläge. 


Mjukt och behagligt nattljus

Varje MOONIE har en nattlampa som kan lysa i 7 olika färger. Alla färger ger ett mjukt nattljus som avger en svag glöd på natten, så att din baby inte känner sig ensam i mörkret, utan att blända. Det skapar en mysig och lugnande stämning i babyrummet. 

Med skonsamt ljus kan du mata och byta på din baby utan att tända taklampan. Det finns en inbyggd gråtsensor som även gör att lampan tänds med bruset, vilket kan ge en lugnande känsla för barnet. LED-lampan riskerar inte att bli varm inuti nallebjörnen, den värms med andra ord inte upp utan är helt säker. Du kan välja att tända själva nattlampan utan ljud och låta den vara tänd hela natten. Man kan också välja att plocka ut nattlampan och högtalaren helt om man så önskar.


Smidig USB-uppladdning
MOONIE's modul har ett inbyggt batteri som laddas med USB-sladd. Modulen kommer färdigladdad och kan användas direkt ur kartongen. När den sedan behöver laddas brukar det ta upp till ca 3 timmar för att vara fulladdad. Ett fulladdat batteri räcker i upp till 8 timmars kontinuerlig drift med ljus och ljud påslagna.


Produktion i Europa med fokus på kvalitet framför kvantitet
MOONIE är av högsta premiumkvalitet där fokus ligger på att göra det där lilla extra för att säkerställa att kvaliteten just ska vara av den bästa. Alla MOONIE-produkter tillverkas internt i Europa, sydd i deras studio i Polen. Där säkerställs att varje enskild leksak uppfyller EU:s högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder.

CE-märkning med högsta säkerhetskrav för nyfödda
Alla MOONIE-produkter är testade på SGS Switzerland Test Laboratory och uppfyller direktiv 2009/48/EC, vilket intygar att de är lämpliga för nyfödda. Materialet är av certifierad ekologisk bomull med fyllning som kommer från återvunnet material.

Genom att använda GOTS-certifierad bomull har MOONIE sett till att deras produkter är 100 % säkra för nyfödda, eftersom bomullen kommer från grödor där inga bekämpningsmedel eller giftiga gödningsmedel har använts.
• Endast giftfria färgämnen används.
• Odlingen av ekologisk bomull använder 50 % mindre vatten jämfört med industriell odling.
• Odling av ekologisk bomull använder 50 % mindre vatten jämfört med industriell odling.
• MOONIE's ekologiska bomull innehåller inga GMO (genetiskt modifierade organismer).


Skötselråd

När din Moonie behöver lite kärlek kan du enkelt ta bort ljudmodulen och tvätta själva björnen i maskin. Detta gör underhållet otroligt bekvämt.


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% GOTS certifierad bomull
  • Mått: 
  • Färg: Cream
  • Skötselråd: Kaninen tål att tvättas i maskin. 40 grader eller handtvätt med skonsamt tvättmedel. OBS! Modulen med ljud och ljus TÅL INTE att tvättas i maskin. Ta alltid ut denna före tvätt.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


Recensera produkt