✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Långärmad haklapp Olive check


 

Långärmad haklapp. 10% polyester.

 
Leverantör MUSHIE


Haklapparna från Mushie är mjuka och följsamma i polyester. Håll barnen rena vid måltiderna, under konstprojekt eller i andra röriga stunder med Mushies vattentåliga långärmade haklapp. Dess breda ficka fångar lätt upp mat medan haklappen förblir säker och täcker barnets outfit. Haklappen har smidig kardborrstängning bak i nacken och är i ypperlig storlek för små barn mellan 6 och 24 månader. En stor fördel är det avtorkningsbara materialet som inte bara är mjukt och skönt för barnet, utan även praktiskt för föräldrar då alla långärmade haklappar går att tvätta i maskin. Så, gör ditt barn redo för alla spännande matäventyr med en snygg, praktisk och tålig haklapp från Mushie!
✓    Långärmad och vattentålig haklapp
✓    Tillverkad av 100% polyester och 100% bomull
✓    One size, för bebisar 6-24 månader
✓    Kardborreknäppning
✓    Extra bred och stor ficka för matuppsamling
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Tillverkad av 100% polyester och 100% bomull.
  • Mått: Finns i en storlek, rekommenderas för bebisar 6 - 24 månader.
  • Färg: Grön, beige
  • Skötselråd: Vi rekommenderar att man direkt efter varje måltid rengör för hand för att sedan lufttorkas. Tål även att rengöras i tvättmaskin. Se tvättråd på produkten.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.


Recensera produkt