✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Skallra Tradewinds


 

Skallra från Mushie. Rekommenderad till bebisar från 3 månader +.

 
Leverantör MUSHIE


Babyskallra från Mushie som erbjuder en harmonisk och sensorisk upplevelse vid sång- och rörelselek. Perfekt storlek och design anpassat till yngre barn. Skallran är gjord i 100 % livsmedelsgodkänd silikon, vilket även uppskattas av småbarnsföräldrar då det mjuka materialet gör skallran hållbar och tålig för många timmars lek och utforskande. T ex ypperlig vid babyrytmik!

✓    Skallra för barn och bebisar
✓    Tillverkad av 100% livsmedelsklassad silikon
✓    Fri från BPA, BPS, ftalater och PVC
✓    Designad för små händer som gör den lätt att greppa 
✓    Rekommenderad till barn från 3+ månader
✓    Perfekt som gåva!
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Tillverkad av 100% livsmedelsklassad silikon. Fri från BPA, BPS, PVC och ftalater.
  • Mått: 4 x 13 cm
  • Färg: Blå.
  • Skötselråd: Vi rekommenderar att man rengör leksaken med mild tvål och varmt vatten. Lufttorka sedan.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.


Recensera produkt