✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie ​​Portionsform med lock till barnmat Cambridge Blue


 

Mushies portionsform för barnmat.

 
Leverantör MUSHIE


Är det dags för smakportioner för din lilla? Förenkla förberedelserna för bebisens måltider med denna smidiga frysform i silikon från Mushie. Den är ypperlig för att förvara smakportioner och måltider för de små!

De nio formarna rymmer vardera 4,5 ml och har invändiga millilitermarkeringar för att ta bort gissningarna från att uppskatta mängden. Mushies frysform för barnmat gör det dessutom enkelt att portionera bebisens måltider så som frysta grönsakspuréer, smoothies, gröt mm inför varje måltid. 

Tack vare sitt material i silikon kommer frysta föremål väldigt lätt upp ur formen, och locket som är gjord av bpa-fri plast håller maten inom formen och samtidigt frysen fri från matspill. Så, fyll upp innehållet i de enskilda formarna, sätt på det tättslutande locket och förvara antingen i kyl eller frys. Voilá! Ypperligt när man t ex gör hemmalagad barnmat till sin lilla.
✓    Frysform inkl lock designat till barnmat
✓    Form i 100% livsmedelsgodkänd silikon & lock i BPA-fri plast
✓    9 separata formar med ml-markering för smidig portionering
✓    Ypperlig vid matintroduktion för bebisar
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd silikon fri från BPA, PVC, BPS och ftalater. 
  • Mått: 18.41 x 18.41 x 3.81 cm
  • Färg: Ljusgrön.
  • Skötselråd: Skölj alltid produkten före användning. Tål att rengöras i diskmaskin.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt