Spårbar hemleverans från 49 kr 🚚

Mushie Badleksak Cupcakes


 

Mixa och matcha silikoncupcakes från Mushie. Tillverkad i 100% livsmedelsgodkänd silikon.

 
Leverantör MUSHIE


Mixa och matcha silikoncupcakes från Mushie. Tillverkad i fyra läckra nyanser så att små barn kan träna färgmatchning eller bli kreativa och göra sina egna muffinkombinationer. Det klämbara materialet i silikon gör det enkelt för barn att själv separera och sätta ihop frosting och form. Hjälper även till att utveckla finmotorik och hand-öga-koordination. Designat med små dräneringshål på botten för enkel rengöring och längre hållbarhet. Passar bra såväl i badet hemma som att ha med till vattenleken på stranden. Även ypperliga till serveringsleken då kopparna går utmärkt att leka med även utan vatten.


✓    4 st cupcakes med hål i
✓    Gjorda i 100% silikon Fri från BPA, BPS, PVC och ftalater
✓    Främjar barns upptäckarglädje
✓    Lämplig för barn 10+ månader
✓    Passar såväl i badet som till serveringsleken
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad silikon. Fri från PVC och ftalater 
  • Mått: 8 x 8cm
  • Färg: Mix.
  • Skötselråd: Tål att rengöras i diskmaskin.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt