20% rabatt på alla kylväskor & ryggsäckar

Mushie Barntandborste Soft lilac


 

Tandborste i 100% livsmedelsgodkänd silikon.

 
Leverantör MUSHIE


Tandborste i 100% livsmedelsgodkänd silikon. Är skonsam mot bebisens tänder och tandkött då den tack vare sin mjuka kvalitet varsamt masserar tandköttet samtidigt som den gör rent tänderna. Perfekt att använda vid barns introduktion av tandborstning eller vid tandsprickning.

Tandborsten kommer med en tillhörande blomformad "stopp" som förhindrar att tandborsten kommer för långt ner i halsen. Har även en sugpropp längst ned så tandborste kan stå upp och inte drar på sig onödiga bakterier och smuts. 
✓    Mjuk och skonsam barntandborste
✓    100% livsmedelsgodkänd silikon
✓    Fri från BPA, PVC, BPS och ftalater
✓    Fästs enkelt efter användning med sugpropp
✓    Mixa och matcha med andra produkter från Mushie
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd silikon. Fri från BPA, PVC, BPS och ftalater. 
  • Mått: 13,7 cm.
  • Färg: Lila.
  • Skötselråd: Skölj alltid produkten före användning. Rekommenderas att rengöras med varmt vatten efter varje användning. Tål även att rengöras i diskmaskin. OBS! Detta är en tandborste och inte en bitleksak.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter är hållbara och kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt