✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Muggar Soft lilac 2-pack


 

Muggar i slitstark PP. Säljs som set i 2-pack.

 
Leverantör MUSHIE


Eleganta muggar från Mushie som är i perfekt storlek för barn att greppa. Säljs i 2-pack och är tillverkade i Danmark av BPA-fri polypropen plast och klarar av både maskindisk och mikrovågsugn. Med klassisk modern dansk design kommer dessa muggar passa perfekt i ditt hem samtidigt som de är användbara för många års användning, såväl i hemmet som på utflykten! Extra ypperliga för barn då de är lättviktiga och slitstarka. 
✓    Muggar för barn tillverkade i Danmark i BPA-fri och slitstark polypropen plast 
✓    Säljs som set i 2-pack
✓    Tål mikrovågsugn och maskindisk
✓    Rekommenderas till barn från 6+ månader
✓    Perfekta till utflykten!
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd polypropen plast. Fri från BPA.
  • Mått: 7.62 cm. En kopp rymmer 225 ml.
  • Färg: Lila.
  • Skötselråd: Tål mikrovågsugn och rengöring i diskmaskin.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt