✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Lunchbox + bestick Sage


 

Lunchlåda inkl bestick.

 
Leverantör MUSHIE


Lunchlåda designad med funktion i åtanke hjälper Mushie lunchbox dig att ta med måltider när du är på språng. Håll maten åtskild och säker tills det är dags att äta med inbyggda fack och ett tätt förslutande lock. Inuti lådan hittar du en gaffel och sked som enkelt låses på plats och hålls rena med hjälp av den avtagbara avdelaren. Stor fördel är att matlådan tål att användas i mikrovågsugn och i diskmaskin.
✓    Uppdelad matlåda inkl bestick
✓    Tillverkad i BPA-fri och slitstark PP-plast
✓    Tål mikrovågsugn och maskindisk
✓    Perfekt till utflykten!
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd polypropen plast. BPS, PVC-, ftalatfri.
  • Mått: Mäter 147 x 186mm. Rymmer totalt 500 ml.
  • Färg: Grön.
  • Skötselråd: Tål mikrovågsugn och rengöring i diskmaskin.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt