✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie ​​Bitleksak/bitring Sunshine


 

Sensorisk bitleksak från Mushie. Gjord i 100% livsmedelsgodkänd silikon.

 
Leverantör MUSHIE


Lätthållen bitleksak från Mushie med ett invändigt handtag som gör det enkelt för barn att ta tag i och greppa. Tack vare möjligheten till enkelt grepp kommer barnet på egen hand kunna utforska den strukturerade ytan och de mjuka kanterna. Bitleksaken är tillverkad av 100 % livsmedelsgodkänd silikon och är fri från BPA, PVC, BPs och ftalater. Helt säker för mun och tuggning!
✓    Gjord i 100% livsmedelsgodkänd silikon
✓    Fri från BPA, BPS, PVC och ftalater
✓    Främjar barns finmotorik och upptäckarglädje
✓    Rekommenderad för bebisar från 3+ månader
✓    Perfekt som gåva till nyfödda
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd silikon fri från BPA, PVC, BPS och ftalater.
  • Mått: 10.16 x 5.08 x 10.46cm
  • Färg: Gul.
  • Skötselråd: Handdisk rekommenderas med varmt vatten och skonsamt diskmedel. Låt sedan lufttorka. Vill man hellre diska leksaken i diskmaskinen tål den att göras det i maskinens övre fack.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt