✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Nappfodral/napphållare Silikon Dried Thyme


 

Nappfodral från Mushie i 100% silikon.

 
Leverantör MUSHIE


Smidigt nappfodral från Mushie i 100% livsmedelsklassad silikon. Ypperlig att fästa på t ex barnvagnen, spjälsängen eller på skötväskan för att alltid ha napparna nära till hands. Fäster gör man genom att man trär ena änden genom den andra, likt en loop. 

Fodralet rymmer upp till 3 nappar åt gången och rengörs smidigt med ljummet vatten och milt diskmedel eller i diskmaskin. Fri från BPA, BPS, PVC och ftalater.
✓    Svensk design, tillverkad i China
✓    1 st Nappfodral med utrymme för 3 nappar
✓    100% livsmedelsgodkänd silikon
✓    Tål att rengöras i diskmaskin
✓    Fästs enkelt på t ex skötväskan, barnvagnen, spjälsängen
✓    Mixa och matcha med andra produkter från Mushie
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd silikon fri från BPA, PVC, BPS och ftalater. 
  • Mått: 8 cm i diameter.
  • Färg: Mörkgrön.
  • Skötselråd: Skölj alltid produkten före användning. Rekommenderas att rengöras med varmt vatten och mild tvål. Tål även att rengöras i diskmaskin. Lufttorka efter rengöring.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt