🚀 Fri frakt över 899 kr

Mushie Bitring/bitleksak med skallra Daisy


 

Bitleksak med inbyggd bjällra.

 
Leverantör MUSHIE


Bitleksak i lekfull design med inbyggd skallra från Mushie. Inspirerad av naturen och designad med funktionalitet och komfort i åtanke. Lätt för bebisar att greppa tack vare sin lekfulla blomform. Tack vare möjligheten till enkelt grepp kommer barnet på egen hand kunna utforska blomman med de mjuka kanterna. Den inbyggda skallran stimulerar barnets hörsinne, vilket även brukar vara uppskattat att utforska för barnet med hjälp av olika rörelser. Bitleksaken är tillverkad av 100 % livsmedelsgodkänd silikon och är fri från BPA, PVC, BPs och ftalater. Helt säker för mun, tuggning och lek! 
✓    Gjord i 100% giftfri livsmedelsgodkänd silikon
✓    Fri från BPA, BPS, PVC och ftalater
✓    Främjar barns finmotorik och upptäckarglädje
✓    Rekommenderad för bebisar från 3+ månader
✓    Perfekt som gåva!
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd silikon fri från BPA, PVC, BPS och ftalater.
  • Mått: 13.97 x 5.08 x 14.6 cm.
  • Färg: Rosa.
  • Skötselråd: Handdisk rekommenderas med varmt vatten och skonsamt diskmedel. Låt sedan lufttorka.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt