✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Smaknapp 2-pack Soft lilac (6+ mån)


 

Smaknapp från Mushie. Säljs i 2-pack.

 
Leverantör MUSHIE


Smaknapparna från Mushie är lämpliga vid introduktion av nya smaker - ett ypperligt hjälpmedel till säker självmatning för bebisar!

Öppna upp smaknappen på mitten och fyll enkelt upp med frukt, grönsaker eller andra livsmedel för att ge bebisen en upplevelse av nya smaksensationer. Tack vare sin design med små hål frigörs rätt mängd av de livsmedel som läggs i nappen. Det är med andra ord ett enkelt sätt att ge olika smakupplevelser utan att riskera att det blir för stora och ohanterliga bitar för barnet. 

Genom att använda en smaknapp så kan bebisen dessutom enkelt öva på att föra maten till munnen. Det kan göra maten lite mer spännande och bli en kul och utvecklande upplevelse för bebisen vid introduktion till självmatning.

Smaknapparna från Mushie är tillverkade av 100 % livsmedelsgodkänd silikon och är fria från BPA, PVC, BPS och ftalater. Helt säker för mun och tuggning! Säljs i 2-pack.Några tips på vad man kan fylla smaknappen med:

  • Morot (kokt och mosad)
  • Ärtor (kokta och mosade)
  • Banan
  • Bär (t ex blåbär/hallon)
  • Kokt broccoli/potatis/äpple
✓    Gjord i 100% livsmedelsgodkänd silikon
✓    Fri från BPA, BPS, PVC och ftalater
✓    Främjar självmatning och upptäckarglädjen av olika smaker
✓    Rekommenderad för bebisar från 6+ månader
✓    2-pack
✓    Perfekt som gåva!
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd silikon fri från BPA, PVC, BPS och ftalater.
  • Mått: 6.3 x 4.5 x 7.6 cm
  • Färg: Lila.
  • Skötselråd: Handdisk rekommenderas med varmt vatten och skonsamt diskmedel. Låt sedan lufttorka. Vill man hellre diska smaknappen i diskmaskin rekommenderar vi att man lägger den överst i maskinen.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt