✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Bordsunderlägg Cambridge Blue


 

Bordsunderlägg från Mushie i 100% silikon.

 
Leverantör MUSHIE


Praktiskt underlägg i silikon som är lätt att rengöra samtidigt som det skyddar bordet från fläckar och missfärgning från mat. Mushies underlägg är slitstarka och ger ditt barn möjligheten att kladda fritt utan att du behöver oroa dig för ytan under. Efter måltiden kan du enkelt ta underlägget från bordet och skölja av det eller diska i diskmaskin. Bra att veta är att underlägget är tillräckligt stort för att få god plats med tallrik, mugg och bestick. 

Tack vare sin design funkar underlägget bra till såväl runda som rektangulära bord. Vid runda bord placeras den runda sidan nedåt och tvärtom på rektangulära bord. 

Psst! Underlägget passar även toppen när ditt barn vill pyssla och måla.
✓    Underlägg i svensk design
✓    100% livsmedelsgodkänd silikon
✓    Tål att rengöras i diskmaskin
✓    Mixa och matcha med andra produkter från Mushie
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd silikon fri från BPA, PVC, BPS och ftalater. 
  • Mått: 45.72 x 22.52 cm
  • Färg: Ljusgrön.
  • Skötselråd: Skölj alltid produkten före användning. Tål att rengöras i diskmaskin.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt