✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Pipmugg Blush


 

Pipmugg från Mushie. Rekommenderas från 6+ månader.

 
Leverantör MUSHIE


Spillfri pipmugg i silikon från Mushie med avtagbart lock. Perfekt storlek för bebisars små händer att greppa själv. Tack vare sin design med piplock är muggen ypperlig vid bebisars övergång från nappflaska till att dricka mer självständigt. 

Tillverkad av 100% livsmedelsklassad silikon, vilket gör den skön för bebisars tandkött och gum. Muggen är kompatibel med sugrörslocket från sugrörsmuggen du hittar här. Säkerhetsstandard: EN14350. 
✓    Pipmugg med avtagbart lock 
✓    Gjord i 100% livsmedelsgodkänd silikon
✓    Tål mikrovågsugn och maskindisk
✓    Rekommenderas till barn från 6+ månader
✓    Slitstark och hållbar!
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd silikon fri från BPA, PVC, BPS och ftalater.
  • Mått: Rymmer 175 ml.
  • Färg: Rosa.
  • Skötselråd: Tål mikrovågsugn och rengöring i diskmaskin.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt