📦 Fraktfritt vid köp över 899 kr eller vid avhämtning

Mushie Snurrleksak med sugpropp Sunshine


 

Snurrleksak med sugpropp. Rekommenderad ålder: 10+ månader.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör MUSHIE


Med en lekfull design och lugnande färger fängslar Mushies snurrleksak lätt ditt barns fantasi.  Den robusta sugproppen säkerställer att spinnern stannar på plats, förhindrar oavsiktliga fall och uppmuntrar till självständig lek. 

Ypperlig till att underhålla barnet hemma eller när du är på språng genom att fästa leksaken på t ex. barnstolar, skåpsdörrar, flygplansbrickor eller varför inte i badkaret.

Snurrleksaken är gjord i 100 % livsmedelsgod silikon och plast (fri från BPA, ftalater, BPS och PVC) och skapar en härlig visuell och lugnande sensorisk upplevelse. Rekommenderad ålder: 10+ månader.
✓    Snurrleksak med sugpropp
✓    Tillverkad i 100% livsmedelsgodkänd silikon och plast
✓    Oändliga lekmöjligheter - fäster på alla plana och rena ytor
✓    Rekommenderad till barn från 10+ månader
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad silikon och plast. Fri från BPA, BPS, ftalater och PVC.
  • Mått: 12.5 x 12.5 x 4.44 cm
  • Färg: Blå, gul.
  • Skötselråd: Rengörs med mild tvål och vatten. Låt lufttorkas.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter är hållbara och kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt