📦 Fraktfritt vid köp över 899 kr eller vid avhämtning

Mushie Splat mat Roman green


 

Golvskydd i 100% vattenavvisande polyester.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör MUSHIE


Mushies splatmatta är designad för att skydda golv och enkelt samla upp matspill efter barns måltider. Tillverkad av vattenavvisande polyestertyg som snabbt kan torkas rent. Perfekt när du är på språng och eller i hemmet då mattan enkelt kan vikas ihop efter användning och därefter tvättas av, antingen handtvätt eller i maskin (max 30 grader). 

Dessa mångsidiga mattor passar perfekt under barnstolar och hjälper till att skydda golv, men funkar lika bra som skydd till bord när barn pysslar och målar. Den lätta och hållbara designen gör den även lätt att vika ihop och packa med i en skötväska för att alltid ha redo vid barns måltider.

Notera: barnstol ingår ej.✓    Golvskydd i 100% vattenavvisande polyester 
✓    Kompakt och följsam design
✓    Tål maskintvätt
✓    Mixa och matcha med andra produkter från Mushie
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% polyester med bomullskant.
  • Mått: 108 x 108 cm.
  • Färg: Grön/turkos
  • Skötselråd: Rengör efter varje användning. Tål att tvättas i maskin, max 30 grader. Låt sedan lufttorkas.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter är hållbara och kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt