✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Bitring/bitleksak Space


 

Sensorisk bitring från Mushie. Gjord i 100% livsmedelsgodkänd silikon.

 
Leverantör MUSHIE


Bitring från Mushie till små bebisar när de börjar få tänder. Den upphöjda strukturen på ringen lugnar försiktigt ömma tandkött medan de tre hängena engagerar barnets sinnen med olika former och strukturer. Vill man ha extra effekt mot bebisars ömma tandkött kan man placera bitleksaken i kylen/frysen en kort stund så den blir nerkyld och minskar det onda och ömma ytterligare. Bitleksaken är tillverkad av 100 % livsmedelsgodkänd silikon och är fri från BPA, PVC, BPs och ftalater. 
✓    Gjord i 100% livsmedelsgodkänd silikon
✓    Fri från BPA, BPS, PVC och ftalater
✓    Främjar barns finmotorik och upptäckarglädje
✓    Rekommenderad för bebisar från 3+ månader
✓    Perfekt som gåva till nyfödda
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd silikon fri från BPA, PVC, BPS och ftalater.
  • Mått: 8x12 cm
  • Färg: Blå, beige.
  • Skötselråd: Handdisk rekommenderas med varmt vatten och skonsamt diskmedel. Låt sedan lufttorka. Vill man hellre diska leksaken i diskmaskinen tål den att göras det i maskinens övre fack.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.


Recensera produkt