✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Nybörjarskedar Natural/Shifting Sand 2-Pack


 

Nybörjarskedar för bebisar från Mushie. Säljs som set om 2 st.

 
Leverantör MUSHIE


Nybörjarskedar i set från Mushie. Skedarna är i perfekt storlek för barn vid självständig matning då de har kortare skaft än många andra skedar på marknaden. Skedarna är gjorda av 100% giftfri, livsmedelsgodkänd mjuk silikon och är skonsam mot känsligt tandkött och framväxande tänder. Skedarna är designade för små händer och främjar koordinationen när barn lär sig att äta själv.
✓    Gjord i 100% livsmedelsgodkänd silikon
✓    Fri från BPA, BPS, PVC och ftalater
✓    Främjar barns finmotorik och upptäckarglädje
✓    Rekommenderad från 12+ månader
✓    Greppvänliga och korta handtag designat för bebisar
✓    Perfekt för barn som ska lära sig äta mer självständigt
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd silikon fri från BPA, PVC, BPS och ftalater.
  • Mått: 2.5 x 1.1 x 10.5 cm
  • Färg: Creme, brun.
  • Skötselråd: Tål maskindisk.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.

Recensera produkt