✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Nybörjarmugg/pipmugg Cloud


 

Pipmugg gjord i slitstark PP med avtagbart lock.

 
Leverantör MUSHIE


Pipmugg med handtag från Mushie som är i perfekt storlek för bebisar att greppa och lära sig dricka själv ur. Tillverkad i Danmark av BPA-fri polypropen plast och klarar av både maskindisk och mikrovågsugn. Locket är avtagbart vilket gör muggen användbar även när barnet har lärt sig dricka mer självständigt. Helt enkelt en mugg för barnet att växa med!
✓    Pipmugg med avtagbart lock 
✓    Tillverkad i Danmark i BPA-fri och slitstark polypropen plast
✓    Tål mikrovågsugn och maskindisk
✓    Rekommenderas till barn från 6+ månader
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd polypropen plast. Fri från BPA.
  • Mått: 7.7 x 14 x 16 cm. Pipmuggen rymmer 230 ml.
  • Färg: Ljusblå/grå.
  • Skötselråd: Tål mikrovågsugn och rengöring i diskmaskin.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt