✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Mushie Tryckleksak Telefon Tradewinds


 

Telefon med tryckbubblor för små barn att ploppa.

 
Leverantör MUSHIE


Pressleksak inspirerad av en telefon med tryckknappar. Designad för små händer att hålla och leka med från 10+ månader. Leksaken främjar finmotorik och uppmuntrar sensorisk utforskning med bubblor som kan tryckas om och om igen. Även bra till att lära sig siffror. Bubblorna är gjorda av livsmedelsgodkänd silikon med en ram av livsmedelsgodkänd ABS-plast. Denna sensoriska leksak ger oändliga timmar av nöje för de små. Perfekt på resan! 


✓    Telefon med bubblor som går att trycka på
✓    Fri från BPA, BPS, PVC och ftalater
✓    Främjar barns finmotorik
✓    Lämplig för barn 10+ månader
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad silikon och ABS-plast. Fri från PVC och ftalater 
  • Mått: 13 x 7.97 cm
  • Färg: Blå.
  • Skötselråd: Rengörs med ljummet vatten och mild tvål.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt