✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Nana's Manners Mina första bestick blått set


 

Barnbestick med unik ergonomisk design med rundade handtag som främjar barnets finmotorik.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Nana's Manners


Besticksetet från Nana's manners är anpassat för yngre barn med unik design för att främja barns självständiga ätande. Besticken är dimensionerade för att stödja barns första introduktion till att använda riktiga bestick och lämpar sig från 12+ månader. Setet är därmed ypperligt att introducera när barnet har lärt sig att utveckla sin hand-till-mun-koordination. 

Tack vare sin unika design med rundade handtag anpassat efter användning med hjälp av barns pekfingrar och tummar uppmuntrar besticken till användning av gripreflexen samtidigt som besticken stödjer utvecklingen av Pincer Grip-rörelsen (pincettgreppet). Designen främjar med andra ord till tidig finmotorik och övar barnet på att stärka upp sina mindre muskler i händerna.Setet är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål (100% livsmedelsäkert) med handtag i silikon och en matt abs-finish som underlättar för barnet att hålla fast greppet. Extra plus är att besticken är i ypperlig storlek för att smidigt kunna packas ner i matlådor och följa med på barnets utflykter.


✓ Bestickset med ergonomisk design anpassat efter barns gripreflex och pincettgrepp 
✓ Lämpar sig till barn 12+ månader     
✓ Uppmuntrar till tidig finmotorik och en smidig övergång till att äta med riktiga bestick

✓ 100% livsmedelsklassad och fri från BPA


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Rostfritt stål av högsta kvalitet och handtag av silikon med en matt abs-finish. BPA-fri. 100% livsmedelsklassad.
  • Mått: L 11,5 x H 3,5 x B 3,5 cm 
  • Färg: Blå, silver
  • Skötselråd: Tål att diskas i diskmaskinens övre fack. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 
MER OM VARUMÄRKET
Nana's Manners har en innovativ designfilosofi som är centrerad kring barns lärande och utveckling med fokus på självständigt ätande. Att Nana's Manners produkter blivit prisade år efter år går i linje med hur deras produkter älskas av mammor, pappor och familjer världen över. Produkterna är testade enligt högsta standard och formgivna för att vara praktiska och uppskattade av föräldrar och barn. Nana’s Manners syftar till att göra det enkelt och roligt att lära sig nyckelfärdigheter i livet, samtidigt som produkterna stödjer föräldrar att bygga upp självförtroende och främja självständighet hos sitt barn. 
Recensera produkt