20% rabatt på alla kylväskor & ryggsäckar

Stapelstein® Board super confetti


 

Balansbräda från Stapelstein® för barns lek och rörelse i vardagen. Innehåller 1 st bräda.

 
Leverantör Stapelstein®


Stapelstein® Balansbräda - För mer rörelse, lek och fantasi i barns vardag!

Balansbräda från Stapelstein®.  Idealisk för aktiva balansövningar och dynamiskt sittande. Passar även i kombination med Stapelstein® Originalmoduler där sitthöjden kan justeras individuellt och balansbrädan kan bli till sits. Den upphöjda kanten på Stapelstein®-brädorna ger extra stöd under utmanande balansövningar och är därför särskilt väl lämpad för barn och för fysiskt handikappade personer. Lättviktig och tål upp till 120 kg lastvikt.
  ✓    Stapelsteins® balansbräda för barns lek och rörelse!
✓    CE-tillverkad i Tyskland
✓    Gjord i slitstark och eco-friendly EPP
✓    Rekommenderas från 3 år +
✓    UV- och vattenbeständig
✓    Går att kombinera med andra produkter från Stapelstein®
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Tillverkad av 100% miljövänlig EPP (expanderbar polypropen). CE-märkt.
  • Vikt: Väger 268 g och är lastbar upp till 120 kg.
  • Mått: Diameter = 35,5 cm, Höjd = 8,4 cm.
  • Färg: Mix av pastellfärger.
  • Skötselråd: Rengör med varmt tvålvatten och låt lufttorka. OBS! Spetsiga föremål och ytor som saxar, stenar, knivar, spikar, tråd eller små spetsiga barntänder kan lämna permanenta märken på Stapelstein®-produkter. Särskilt svåra skador kan påverka stabiliteten. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Stapelstein® brinner för att bidra till lek och rörelse! Företaget har sin bas och produktion i Tyskland och har som mission att skapa högkvalitativa produktlösningar som främjar barns rörelse i hemmamiljöer på ett lekfullt och aktiverade sätt. Alla produkter är tillverkade av resursbesparande EPP (expanderad polypropen) och tillverkas med ren luft och ånga, utan mjukgörande eller några tillsatser. Stapelstein® är övertygande om att en närliggande, klimatneutral och föroreningsfri produktion i Tyskland är lika viktig som produktens långsiktiga användbarhet. Med Stapelsteins® högkvalitativa och lekfulla produkter skapas kreativ frihet på ett enkelt sätt, vilket gör det möjligt för barn såväl som vuxna att följa sina egna idéer och skapa flera användnings- och rörelsemöjligheter. Det är bara till att låta fantasin flöda  då produkterna har oändliga användningsområden. Oavsett om leken är inomhus, i badet eller utomhus eller om produkterna blir en del i leken eller används som designelement så är Stapelsteins® produkter mångsidiga. Använd dem till exempel till en hinderbana, bilbana, en flytande ö i badkaret, i poolen eller i havet. Väck helt enkelt din kreativa anda och få kroppen i rörelse med Stapelstein® - för barnens utveckling!Recensera produkt