20% rabatt på alla kylväskor & ryggsäckar

Stapelstein® Original rainbow warm classic


 

Staplingsmoduler från Stapelstein® för barns rörelselek i vardagen. Innehåller 3 st moduler.

 
Leverantör Stapelstein®


Stapelstein® Original - För mer rörelse, lek och fantasi i barns vardag!

De klassiska och stapelbara modulerna från Stapelstein® lämpar sig ypperligt för barns rörelse, lek och fantasi i vardagen. Med Stapelsteins® högkvalitativa och lekfulla produkter skapas kreativ frihet på ett enkelt sätt, vilket gör det möjligt för barn såväl som vuxna att följa sina egna idéer och skapa flera användnings- och rörelsemöjligheter. Det är bara till att låta fantasin flöda då produkterna har oändliga användningsområden. Oavsett om leken är inomhus, i badet eller utomhus eller om produkterna blir en del i leken eller används som designelement så är Stapelsteins® produkter mångsidiga. Använd dem till exempel till en hinderbana, bilbana, en flytande ö i badkaret, i poolen eller i havet. Väck helt enkelt din kreativa anda och få kroppen i rörelse med Stapelstein® - för barnens utveckling! 
För en säkrare och roligare lek med Stapelstein®

Om du vill använda Stapelstein®-produkter till hinderbanor är det bäst att placera modulerna på ett plant och halkfritt underlag. Stapla Stapelstein®-elementen bara så högt som du och ditt barn känner dig säker. Vi rekommenderar att du staplar max 3 element om du vill klättra i ett torn till fots.

Visste du förresten att alla produkter från Stapelstein® är vattentäta och kan användas i vatten? De ersätter dock inte ett flythjälpmedel! Små barn måste övervakas när de leker i vattnet med produkter från Stapelstein®. Med Stapelstein® Original och Inside element kan göra vackra trumljud när de flyter i vattnet. Ett kul sätt att få med musiken och rytmen i badet!  

Vill du ha fler tips på hur du kan använda modulerna? Upptäck Stapelsteins® kostnadsfria app Inspire. I Appen finns inspiration till lek och lärande med tema på bland annat färger, tid, ljud, siffror och bokstäver. Appen är en ypperlig inspirationskälla till att utveckla leken med barnen där
man får kombinera den digitala världens möjligheter med fysisk lek - helt enkelt en perfekt förlängning till Stapelstein® moduler. Läs mer och ladda ner appen 
här.
  ✓    Stapelsteins® stapelbara moduler för barns rörelse, lek och fantasi
✓    CE-tillverkad i Tyskland
✓    Gjord i slitstark och 100% återvinningsbar EPP
✓    Främjar barns rörelse i olika åldrar 
✓    Rekommenderas från 3 år +
✓    UV- och vattenbeständiga för utomhuslek
✓    Oändliga möjligheter till rörelse och lek!
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Tillverkad av 100% miljövänlig EPP (expanderbar polypropen). CE-märkt.
  • Vikt: 180 g lätt och lastbar upp till 180 kg
  • Mått: Diameter 27,5 cm, Höjd 12 cm
  • Färg: Mix av varma färger i rött, orange och gult.
  • Skötselråd: Rengör med varmt tvålvatten och låt lufttorka. OBS! Spetsiga föremål och ytor som saxar, stenar, knivar, spikar, tråd eller små spetsiga barntänder kan lämna permanenta märken på Stapelstein®-produkter. Särskilt svåra skador kan påverka stabiliteten. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Stapelstein® brinner för att bidra till lek och rörelse! Företaget har sin bas och produktion i Tyskland och har som mission att skapa högkvalitativa produktlösningar som främjar barns rörelse i hemmamiljöer på ett lekfullt och aktiverade sätt. Alla produkter är tillverkade av resursbesparande EPP (expanderad polypropen) och tillverkas med ren luft och ånga, utan mjukgörande eller några tillsatser. Stapelstein® är övertygande om att en närliggande, klimatneutral och föroreningsfri produktion i Tyskland är lika viktig som produktens långsiktiga användbarhet. Med Stapelsteins® högkvalitativa och lekfulla produkter skapas kreativ frihet på ett enkelt sätt, vilket gör det möjligt för barn såväl som vuxna att följa sina egna idéer och skapa flera användnings- och rörelsemöjligheter. Det är bara till att låta fantasin flöda  då produkterna har oändliga användningsområden. Oavsett om leken är inomhus, i badet eller utomhus eller om produkterna blir en del i leken eller används som designelement så är Stapelsteins® produkter mångsidiga. Använd dem till exempel till en hinderbana, bilbana, en flytande ö i badkaret, i poolen eller i havet. Väck helt enkelt din kreativa anda och få kroppen i rörelse med Stapelstein® - för barnens utveckling!Recensera produkt