✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

The Cotton Cloud Isolerad kylväska Sunshine


 

Isolerad kylväska tillverkad i RPET (återvunna petflaskor).

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör The Cotton Cloud


Isolerad kylväska från tyska varumärket The Cotton Cloud. En kylväska för barn som håller måltiderna fräsch under lång tid, även på språng. Omsorgsfullt tillverkad av RPET som är ett hållbart material som kommer från återvunna plastflaskor. Speciellt designad för barn med sina handtag för enkelt bärande, dubbla dragkedjor för enkel öppning samt stort innerfack för god översikt och organisering. Utöver det större huvudfacket finns även en innerficka för ytterligare snacks eller förvaring av bestick. Insidan är helfodrad för enkel rengöring. 


✓ Isolerad och smidig kylväska med handtag
✓ Tillverkad av RPET (återvunna plastflaskor) 
✓ Helfodrad insida för enkel rengöring
✓ Dubbla dragkedjor samt stort innerfack
✓ Tysk premiumdesign med fokus på hållbart material, säkerhet och funktionalitet


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: RPET från återvunna plastflaskor.
  • Mått: 20,5 x 17,5 x 7 cm
  • Färg: Dov turkos, vit
  • Skötselråd: Handtvätt rekommenderas. Rengör med milt och skonsamt diskmedel. Låt lufttorka efteråt.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.


MER OM VARUMÄRKET

The Cotton Cloud grundades 2017 av en tvåbarnsmamma i den magiska staden Trier och är idag ett växande företag som specialiserat på att producera högkvalitativa och hållbara baby- och barnprodukter. The Cotton Cloud strävar efter att skapa produkter som berikar barndomens vardagliga ögonblick där värdeorden kvalitet, säkerhet och hållbarhet alltid kommer i första hand. Alla produkter är tillverkade i giftfria material och uppfyller de högsta standarderna i Europa. Upptäck alla härliga och hållbara produkter från The Cotton Cloud här hos oss på BabyHack.se. Recensera produkt