✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Miniware Silifold 2-i-1 Tallrik Pink Salt


 

Kompakt matlåda som enkelt viks ut till en tallrik. Passar perfekt för måltider och mellanmål på språng.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Miniware


Silifold från Miniware är en kompakt matlåda designad för måltider och mellanmål på språng, utflykten eller i hemmet. Matlådan öppnas och fälls enkelt ut och blir till en uppdelad tallrik med två matfack. Ypperlig för att erbjuda mat till bebisar eller för snacks till större barn. 

Silifolds innovativa design gör den till en smidig tallrik och tar minimalt med plats i skötväskan, organizern eller ryggsäcken. När måltiden är över är det bara att fälla ihop, låsa och sedan förvara - rengöra kan du göra när du väl kommer hem. Tål att diskas i maskin och användas i mikrovågsugn. Gjord av 100% livsmedelsklassad mjuk silikon. 


Högkvalitativ och kompakt design   
✓ Perfekt för mellanmål och mat på språng       
Öppna - servera - stäng = rengör senare! 

✓ 100% livsmedelsklassad mjuk silikon  


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100 % livsmedelsgodkänd silikon
  • Mått: 
    Mått ihopvikt: 15x10x3 cm
    Mått öppen: 21x15x3 cm
  • Färg: Rosa
  • Skötselråd: Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


MER OM VARUMÄRKET
Miniware är företaget som brinner för design, hållbarhet och en sund familjelivsstil - skapad av man och hustru - designduon Adam och Ai Su Bonnier. När deras första barn föddes 2013 längtade båda föräldrarna efter en bättre matlösning för sin lilla - något funktionellt, vackert, helt naturligt och miljövänligt. De ville ha en produkt som kunde utvecklas parallellt med barnets utveckling. Eftersom de nuvarande alternativen i barnporslin inte var upp till deras standard, skapade de tillsammans Miniware.
Recensera produkt