✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Miniware Snack Bowl Skålset 3-pack Aqua/Grey/Keylime


 

3-pack skålar med silikonlock. Perfekt när man vill ha med sig mindre portioner mat eller snacks på språng.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Miniware


3-pack skålar med lock. Perfekt när man vill ha med sig mindre portioner mat eller snacks på språng. Även toppen att servera maten i för att sedan enkelt förvara matresterna i kylskåpet med medföljande lock på. Ett plus i kanten är att skålarna är staplingsbara vilket underlättar förvaringen. Setet kommer i färgerna rosa och orange. Tål att diskas i diskmaskin.


Högkvalitativ och kompakt design  
✓ Biologiskt nedbrytbart och livsmedelsgodkänt material    
✓ Tidlös design = produkt som växer med ditt barn

✓ Tål diskmaskin och mikrovågsugn


SKÖTSEL

Skålarna tål att rengöras i diskmaskin. Undvik att använda den uppvärmda torrfunktionen om din diskmaskin har en sådan funktion, detta för att förlänga produktens livslängd. Produkterna rekommenderas istället att lufttorkas efter att de har blivit diskade. Diskar man skålarna för hand rekommenderas en mjuk diskborste eller svamp, detta för att undvika att repa produktytan. 

Det går även bra att använda skålarna i mikrovågsugn på medelvärme, men inte längre än en minut. Uppvärmning vid högre temperaturer och/eller längre än en minut kan orsaka permanent skada på Miniwares produkter. 


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material:
    Skål: Växtbaserad biologiskt nedbrytbar och petroleumfri PLA
    Skållock: 100 % livsmedelsgodkänd silikon
  • Mått: 13,2 x 13,2 x 4,7 cm / 400 ml
  • Färg: Blå, grön, grå
  • Skötselråd: Tål diskmaskin och mikrovågsugn
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


MER OM VARUMÄRKET
Miniware är företaget som brinner för design, hållbarhet och en sund familjelivsstil - skapad av man och hustru - designduon Adam och Ai Su Bonnier. När deras första barn föddes 2013 längtade båda föräldrarna efter en bättre matlösning för sin lilla - något funktionellt, vackert, helt naturligt och miljövänligt. De ville ha en produkt som kunde utvecklas parallellt med barnets utveckling. Eftersom de nuvarande alternativen i barnporslin inte var upp till deras standard, skapade de tillsammans Miniware.Recensera produkt