✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Philley Vällingdoserare Galactic Green


 

Förbered välling snabbt, enkelt och precist med Philley's pulverdoserare.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör Philley


Förbered välling snabbt, enkelt och precist med Philley's pulverdoserare. Fyll behållaren med välling, sätt på locket och vänd flaskan för att vrida tills du hör ett "klick". Varje "klick" motsvarar måttet av en matsked och gör det lätt att dosera exakt enligt rekommendation för välling. Doseraren rymmer minst en halv förpackning välling (kan variera från fabrikat till fabrikat) och är smidig att ha med sig i skötväskan, när man är på semester eller på språng när man behöver ha med sig barnets mellanmål eller kvällsmål. Perfekt för att slippa skopa upp i flera mindre behållare, eller kånka med sig en hel vällingförpackning och massa olika tillbehör. Med produktens enkla och högkvalitativa design kan du stolt visa upp Philley i köket.

Den patenterade Philley är tillverkad av återvinningsbar plast som uppfyller livsmedelssäkerhetsbestämmelserna Code 5 PP gällande polypropen. Det är en stark och smidig form av plast och mycket lämplig för förvaring av mat. Philley kan tas isär och består av 6 delar  (tätningslock, topplock (svänghuvudet), splitter, behållare och bottenlock). 


"Jag trodde till en början att detta skulle vara en överskattad produkt - men tji fick jag! Philley gör numera förberedelserna av välling, varje kväll, till ett effektivt och spillfritt moment. Supersmidigt! /Sophia Christensson, grundare av BabyHack.se 


ANVÄNDNING
Fyll doseraren med vällingpulver:
Vänd doseraren upp och ned > skruva av nedre delen av behållaren > fyll på med vällingpulver > sätt tillbaka locket och vänd tillbaka. Klar och redo för att dosera välling.

Förbered välling i flaska/mugg:
Ta fram en mugg eller flaska avsedd för välling > fyll på med kallt vatten. Lyft sedan av den övre korken på doseraren och placera den upp och ned över flaskan/muggen. Vrid sedan doseraren tills du hör ett "klick". Varje "klick" motsvarar måttet av en matsked. Dosera tills du uppnått rätt mängd pulver i förhållande till den mängd vatten du har i flaskan/muggen. Slutligen skakar du om flaskan för att blanda ut pulvret med vattnet till en smooth och jämn välling. Dosera och värm alltid vällingen enligt fabrikatets rekommendation.


✓ Högkvalitativ design med premium-touch         
✓ Exakt dosering för välling (den interna splittern säkerställer jämna skopor)                  
✓ Klick, klick, klick, klick - klar. Välling på nolltid!   
✓ Slipp spill och onödig disk av skopor och matskedar   

✓ Perfekt på resan!    


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Tillverkad av återvinningsbar plast, fri från BPA
  • Mått: 10,4x16,9 cm
  • Färg: Grön
  • Skötselråd: Tål att rengöras i diskmaskin, men handdisk rekommenderas. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. 


MER OM VARUMÄRKET
Efter att ha upplevt den dagliga rutinen av att måtta upp välling för sina barn, beslutade den holländska tvåbarnspappan Ruud Leeuw att det var dags att göra livet lättare för sig själv – och föräldrar runt om i världen. Resultatet blev Philley: en praktisk, hygienisk och säker vällingautomat. Sedan 2017 har Philley revolutionerat föräldrarnas liv genom sitt lättanvända doseringssystem som spar både tid och bortkastat vällingpulver. 

Recensera produkt