✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fri frakt över 899 kr

Haakaa® Dinappar tillbehörsset till klämmispåsar 2-pack


 

Tillbehör som är kompatibel med alla Haakaa® återanvändbara förvarings- och klämmispåsar. Säljs i 2-pack.

 
Leverantör Haakaa®


Dinapparna säljs som tillbehör till Haakaas® populära förvarings- och klämmispåsar. Tack vare sin innovativa design lämpar sig dinapparna perfekt för introduktion av nappflaska. Materialet, i mjukt livsmedelsgodkänt silikon, gör också dinappen behaglig för små bebisar att suga på. 

Munstyckena fästs enkelt på påsarnas övre del och försluts smidigt med det läckagesäkra locket. Lämplig för tunnare vätskor som mjölk och vatten. Rekommenderad ålder: 6m+. 


✓ Tillbehör som är kompatibel med alla Haakaa®  återanvändbara förvarings- och klämmispåsar        
✓ Tillverkad av 100% livsmedelssäker silikon        
✓ Perfekt vid introduktion av nappflaska för bebisar        
✓ Lätta att rengöra och hålla fräscha 
✓ Fri från BPA, PVC och ftalater
✓ Säljs i en miljövänlig förpackning, vilket gör hela produkten återvinningsbar


SKÖTSEL

Rengör efter varje användning. Haakaa® rekommenderar att silikonprodukterna rengörs för hand med varmt vatten och milt diskmedel. Silikonet kan bli mjölkigt i diskmaskinen. Använd inte aggressiva medel som steriliseringstabletter eller blekmedel. Sterilisera Haakaas® silikonprodukter efter användning, helst i en ångsterilisator eller genom att koka dem i varmt vatten i 2-3 minuter. OBS! Använd inte UV-sterilisatorer eftersom de förkortar produkternas livslängd.

Kontrollera regelbundet att produkten är helt intakt och byt ut den om den visar tecken på skador. Förvara inte produkten i närheten av vassa föremål. Använd endast mjuka svampar eller mjuka borstar för rengöring (hårda borstar eller svampar kan skada silikonets yta). Använd produkten endast för det avsedda ändamålet och under vuxnas överinseende. Förvara produkten på en sval och torr plats och undvik direkt solljus.


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad mjuk silikon. Fri från BPA, PVC och ftalater.
  • Färg: Grå
  • Skötselråd: Handdisk och sterilisering rekommenderas utan diskmedel. 
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på. MER OM VARUMÄRKET
Haakaa® är ett familjeägt företag från Nya Zeeland som erbjuder säkra, naturliga, giftfria och miljövänliga babyprodukter. Efter födelsen av sin dotter Courtney insåg familjen att de behövde göra något för att skydda hennes hälsa och undvika den enorma mängden avfall som orsakas av plastflaskor och onödiga vardagliga plastföremål. Företaget är 100% engagerade i att skapa snygga, praktiska och hållbara produkter som är säkra för både våra barn och vår planet.Recensera produkt