✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Scrunch Snap-on ID-band Dusty rose


 

Infoband för barn med utrymme att fylla i namn och telefonnummer. Ypperligt på resan eller utflykten.

 
Leverantör Scrunch


Infoband för barn 3+ år med utrymme att fylla i namn och telefonnummer. Lämpar sig ypperligt på resan eller utflykten. Till skillnad mot många andra ID-band för barn erbjuder Scrunch en stilren design som kan användas såväl som armband som ID-tag till att märka upp saker t ex resväskan, barnvagnen, vattenflaskan, gympapåsen etc.

Tack vare sin hållbara kvalitet i silikon tål det att användas i vatten samtidigt som det är lätt att hålla fräscht för att kunna användas om och om igen. Vid användning utomhus eller direkt i vatten är det dock viktigt att tänka på att skriva med en permanent penna.

Ett smart infoband som är lätt att ta på och av tack vare sin snap-on design. Med ett försiktigt "knäck" på bandets mitt rullas det ihop och anpassar sin storlek. Rekommenderas från 3 års ålder och upp i skolåldern. Finns i flera olika färgalternativ.
✓ Infoband för barn med utrymme att fylla i namn och telefonnummer
✓ Praktiskt när man reser med barn eller vill märka upp föremål så som t ex resväskan 

✓ Hållbar kvalitet i silikon (CE-märkt) och rostfritt stål 
✓ One size som anpassar sig utefter omkrets


PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: CE-märkt silikon och rostfritt stål.
  • Mått: 21,5 x 2,5 cm (utvikt)
  • Färg: Rosa, vit
  • Skötselråd: Tål att rengöras i vatten. OBS! Tål inte disk- eller tvättmaskin. MER OM VARUMÄRKETScrunch grundades år 2003 i England av två mammor med drivkraften att ta fram hållbara barnprodukter som ett alternativ till leksaker i plast. Företaget blev ett av de första till att designa produkter i CE-märkt silikon och har idag ett brett sortiment med barnprodukter i tidlös design där finess och miljö står i fokus.


 Recensera produkt