✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

BIBS Supreme självlysande nappar Sage glow/Cloud glow 2-pack


 

Exklusiva självlysande nappar från BIBS. Modellen Supreme har en symmetrisk sugdel gjord i mjuk och slitstark silikon. Säljs i 2-pack.

 
Leverantör BIBS


Självlysande nappar från populära BIBS i modellen Supreme Silicone

Napparna i BIBS Supreme Glow har en praktisk självlysande knopp. Den gör det enkelt för både dig som förälder och ditt barn att hitta napparna i mörkret, vilket eliminerar den frustration som lätt kan uppstå när barnet gråter mitt i natten och ni båda trevar efter nappen i totalt mörker. 


Modellen är en symmetrisk och platt napp i elegant och exklusiv design. Sugdelen i silikon har ett innovativt mönster som förstärker materialet och gör det mer hållbart. Den symmetriska nippeln gör också att nappen alltid ligger rättvänd och korrekt i munnen för att sugdelen inte ska vridas i munnen. 

Nappen har en sköld som är specialdesignad för att säkerställa att det finns gott om luft runt munnen så att barnets känsliga hud skonas så mycket som möjligt. De stora lufthålen tillåter luft att vara i kontakt med områdena kring munnen för att skydda huden. Skölden är tillverkad av polypropylen (PP), som är både lätt och slitstarkt. 

Godkänd enligt EN 1400+A2. Tillverkad i Danmark. 

Storlek 1 passar från 0+ månader. Storlek 2 rekommenderas för barn som är mellan 6-18 månader. 


✓    Självlysande knopp symmetrisk sugdel (alltid rättvänd!)
✓    Symmetrisk sugdel gjord i mjuk och slitstark silikon
✓    Specialdesignad för ökat luftflöde
✓    Sköld med ventilhål för att förhindra hudirritation

✓    Exklusiv dansk design med tillverkning i Danmark

✓    Välj mellan två olika storlekar 
✓    Säljs i 2-packAnvändning och skötsel

Sterilisera alltid varje napp innan användning genom att lägga napparna i en skål, koka upp vatten och häll det kokande vattnet i skålen med napparna och låt dem ligga i cirka 5 minuter. Låt sedan torka och svalna och tryck ut eventuellt vatten från sugdelen.

Observera att napparna inte får kokas.

För ditt barns säkerhet, rekommenderar vi dig att kontrollera produkten regelbundet. Kontrollera nappen innan användning genom att dra i sugdelen åt alla riktningar. Inga nappar är gjorda för att klara bitande. Byt istället ut nappen vid skada eller försvagning. PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Slitstark och mjuk silikon och livsmedelsklassad PP (nappsköld). 100% fri från BPA, PVC och ftalater.
  • Storlek: Storlek 1 passar från 0+ månader. Storlek 2 rekommenderas mellan 6-18 månader.
  • Färg: Grön, vit, grå
  • Skötselråd: Läs under "Användning och skötsel"
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.MER OM VARUMÄRKET

Det danska varumärket BIBS har tillverkat babyprodukter av hög kvalitet, gjorda av säkra material i över 40 år. De har sedan de grundades år 1978 blivit ett ledande varumärke inom babyprodukter världen över. lägger stort fokus vid att ta fram produkter i olika former för att passa våra barns olika behov. Hos oss på BabyHack kan du köpa BIBS populära sortiment av nappar och accessoarer. Varumärket har blivit välkänt för sin höga kvalitet och stilrena design på alla sina produkter, men framförallt sina nappar. Napparna är gjorda av säkra material, som latex och silikon, och är helt fria från skadliga kemikalier som BPA, PVC och ftalater. Alla nappar tillverkar i Danmark. BIBS nappar finns i en mängd olika färger och former och säljs i tre olika storlekar - anpassade för nyfödda upp till barn som över 18 månader gamla. BIBS nappar har blivit utsedda till bäst-i-test i ett flertal olika kategorier och är ett förstahandsval för många småbarnsföräldrar.

Recensera produkt