20% rabatt på alla kylväskor & ryggsäckar

COMPACTOYS 7-i-1 Sandset med hopfällbar hink och sandleksaker Rosa/röd


 

7-i-1 Sandleksaker från COMPACTOYS. Komplett och smidigt set sandleksaker.

 
Leverantör COMPACTOYS


7-i-1 Sandleksaker från COMPACTOYS är ett komplett och smidigt set med sandleksaker. Tack vare sin kompakta design ryms setet enkelt och smidigt i en handväska/skötväska/resväska, under barnvagnen eller i bilen när man är on-the-go med barnen. Perfekt om man önskar smidig packning av sandleksaker till lekplatsen, stranden eller sjön. Oavsett om leken är inomhus, i badet eller utomhus eller om produkterna blir en del i leken så är COMPACTOYS produkter mångsidiga. Använd dem till exempel till vattenlek, sandslott, servering av sandglassar eller vad nu fantasin tillåter. Dessutom är setet smidigt att förvara i hemmet eller i förrådet då alla sandverktyg enkelt ryms i den hopfällbara hinken. 


Produkterna är tillverkade av högkvalitativ och slitstark plast och är fri från skadliga ämnen som mjukgörare (BPA). Givetvis testad, CE-märkt och godkänd enligt leksaksstandarden DIN EN 71.

Setet innehåller: 1 st hopfällbar hink på 3 liter, sil med en diameter på 22 cm, ca 20 cm lång spade, ca 20 cm lång kratta, glasskopa, 2 x glasskoner (5-6 cm diameter). Setet har en diameter på ca. 22cm och är 8-9cm hög. 


✓    7-i-1 Strandset med hopfällbar hink och sandleksaker
✓    Kompakt design för smidig förvaring och packning
✓    Fri från BPA
✓    Perfekt till lekplatsen, i badet eller på resan
✓    Rekommenderas till barn 2+ år
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: Plast, fri från BPA.
  • Mått: Setet har en diameter på ca. 22cm och är 8-9cm hög.
  • Färg: Röd/rosa.
  • Skötselråd: Handdisk rekommenderas med varmt vatten och skonsamt diskmedel. Låt sedan lufttorka.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

COMPACTOYS brinner för att erbjuda högkvalitativa, säkra och smarta barnprodukter. Företaget har sin bas i Tyskland och har som mission att främja lek för barn och barnfamiljer, såväl i hemmet som on-the-go! Deras produkt "7-i-1 Sandset med hopfällbar hink och sandleksaker" har blivit en storsäljare och älskad världen över och underlättar idag många barnfamiljers vardag. Oavsett om leken är inomhus, i badet eller utomhus eller om produkterna blir en del i leken så är COMPACTOYS produkter mångsidiga. Använd dem till exempel till vattenlek, sandslott, servering av sandglassar eller vad nu fantasin kommer på. Läs mer om deras produkter på deras hemsida HÄR.
Recensera produkt