📦 Fraktfritt vid köp över 899 kr eller vid avhämtning

Mushie Classic tallrik med sugpropp Powder Blue


 

Tallrik med sugrpropp. 100% livsmedelsklassad silikon från Mushie.

 
Leverantör MUSHIE


Barntallrik med sugpropp gjord i 100% livsmedelsklassad silikon från Mushie. En tallrik med sugpropp är perfekt för den lilla som håller på att lära sig äta mat själv då sugfunktionen ser till att tallriken stannar på plats och minimerar spill och kladd runt bordet och på golvet. Obs! Se till att ytan under tallriken är slät och rengjord för bästa effekt. Ett tips är att rengöra/blöta sugproppen innan du sätter fast den på underlaget, så sitter den fast som bäst.✓    Tallrik med sugpropp undertill för optimal stabilitet = mindre risk för spill!
✓    100% livsmedelsgodkänd silikon 
✓    Tål mikrovågsugn och maskindisk
✓    Slitstark och hållbar kvalitet!
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänt silikon.
  • Mått: 18.41 x 18.41 x 2.2cm
  • Färg: Ljusblå.
  • Skötselråd: Skölj alltid produkten före användning. Tål att användas i mikrovågsugn och rengöras i diskmaskin.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt