📦 Fraktfritt vid köp över 899 kr eller vid avhämtning

Mushie Nybörjarmugg Soft lilac


 

Nybörjarmugg med viktad botten i 100% livsmedelsklassad silikon. Rekommenderad ålder: 6+ månader.

Produkten är tyvärr slut i lager.

 
Leverantör MUSHIE


Gör övergången från flaska till kopp enklare med Mushies nybörjarmugg. Den yttre ribbade texturen ger ett halkfritt grepp samtidigt som den sensoriska texturen är skonsam när barn övar på att dricka ur en öppen kopp. 

Muggen har en viktad bas vilket hjälper den att stå stabilt och minskar risken för att välta. Idealisk i perioden där barn vill öva på att dricka själv. 

Rymmer 60 ml och tillåter lagom mängder kalla eller varma vätskor. Tillverkad av mjuk 100 % livsmedelsgodkänd silikon som inte skadar små tandkött eller utvecklande tänder.
✓    Nybörjarmugg för bebisar
✓    Tillverkad i 100% livsmedelsgodkänd silikon
✓    Viktad botten för mindre spill
✓    Rekommenderad till barn från 6+ månader
✓    Mixa och matcha med andra produkter från Mushie
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad silikon. Fri från BPA, BPS, ftalater och PVC.
  • Mått: 5.71 x 6.35 cm. Rymmer ca 60 ml.
  • Färg: Lila.
  • Skötselråd: Tål maskindisk.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter är hållbara och kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt