Frakt från 49 kr • Fri frakt vid köp över 899 kr

Mushie Rund skål Soft Lilac 2-pack


 

2-pack barnskålar gjorda av 100% BPA-fritt polypropylenplast, som tål både diskmaskin och mikrovågsugn.

 
Leverantör MUSHIE


Slitstarka skålar från Mushie som säljs i 2-pack. Tillverkade i Danmark från BPA-fri polypropen plast och klarar av både maskindisk och mikrovågsugn. Med klassisk modern dansk design kommer dessa tallrikar passa perfekt i både ditt hem som för många års utflyktsäventyr!
✓    Tillverkade i Danmark i BPA-fri polypropen plast 
✓    Säljs i 2-pack
✓    Tål mikrovågsugn och maskindisk
✓    Perfekt i hemmet och till utflykten
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsgodkänd polypropen plast. Fri från BPA.
  • Mått: 12.7 x 12.7 x 5.08 cm
  • Färg: Lila.
  • Skötselråd: Tål mikrovågsugn och att rengöras i diskmaskin.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt