✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt vid köp över 899 kr

Cherub Baby Food Feeder and Teether 2-i-1 Smaknapp Cerulean/sage


 

2-i-1 smaknapp från Cherub Baby. Lämplig vid smaksensationer, introduktion av fast föda och tandsprickning.

 
Leverantör Cherub Baby


Cherub Baby's 2-i-1 smaknapp är framtagen så att du och din bebis ska känna er trygga vid introduktion av fast föda samtidigt som din bebis får glädje i att uppleva olika texturer tack vare smaknappens innovativa design. Den innovativa smaknappen är tillverkad av högkvalitativ 100% livsmedelsklassad silikon med en antimikrobiell beläggning som minskar bakterier på ytan vilket gör modellen till en av de mer hygieniska smaknapparna som säljs på marknaden. 

Nappen fylls enkelt med grönsaker, frukt och bär och ger tack vare den lilla behållarens små hål bebisen precisa smaksensationer utan att riskera att det kommer ut för stora bitar. Den är även säker för små barn att själv greppa och utforska på egen hand. Vid tandsprickning kan det även vara lindrande för yngre barn att få smaka frusna bär eller frusen bröstmjölk i smaknappen. 

När din lilla är klar med smaknappen kan du enkelt stoppa alla delar i diskmaskinen för att senare ha den redo till nästa smaksensation. Smaknappen kommer med ett smidigt och nätt lock som lämpar sig perfekt ifall man vill ha med sig smaknappen fylld och redo på språng i skötväskan. 

För att använda smaknappen som en bitring vänder man nappen helt enkelt upp och ner. Låt ditt barn tugga och suga på de strukturerade knölarna som masserar och lugnar ömma tandkött. Koala-bitringarnas högra öra fungerar också som en gelapplikator likt en tandborste som förträningstandborste. Lämplig för 4 månader+.✓ 2-i-1 smaknapp och bitring designad för små munnar och händer  
✓ Lämplig vid introduktion av fast föda samt tandsprickning
✓ Uppmuntrar till självständigt ätande i tidig ålder        
✓ Tillverkad av 100% livsmedelssäker LFGB silikon
✓ Fri från PVC, BPA och ftalater
✓ Antimikrobiell och miljövänligt framtagen produkt
✓ Tål att rengöras i diskmaskin  
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Material: 100% livsmedelsklassad LFGB-silikon (fri från PVC, BPA och ftalater)
  • Färg: Blå, grön
  • Skötselråd: Tål diskmaskin, frys och sterilisator
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET
Cherub baby är ett företag från Australien som brinner för att finna produktlösningar som underlättar i vardagen för små barn och föräldrar. Med produkter som fokuserar på innovation, funktionalitet och säkerhet har Cherub Baby blivit ett varumärke med gott rykte världen över. Alla deras produkter utgår från ett löfte om innovation med smarta lösningar som löser vardagliga föräldraproblem. Ett löfte om funktionalitet med intuitiv design som är enkel och effektiv samt löfte om ansvar med säkerhet i framkant av alla sina processer samtidigt som de ständigt arbetar för att minimera sin påverkan på jorden. Från en förälder till en annan - Cherub Baby! 

Recensera produkt