✓ Hemleverans från 49 kr ✓ Fraktfritt över 899 kr

Mushie Set med återanvändbara klistermärken Racing


 

Återanvändbara klistermärken som går att flytta runt i tillhörande bok.

 
Leverantör MUSHIE


Varje set innehåller 40+ återanvändbara klistermärken att leka med genom att placera ut och återanvända. Rekommenderas för åldrarna 3 år+.


✓    Återanvändbara klistermärke inkl klistermärkesbok
✓    Främjar barns finmotorik och lek
✓    Perfekt på resan!
✓    Lämplig för barn 3+ år
PRODUKTSPECIFIKATION

  • Mått: Setet mäter 22,09 x 25,14 cm.
  • Färg: Mix.
  • Skötselråd: Klistermärkena rengörs med ljummet vatten och mild tvål för återanvändning.
  • Vänligen notera att bildens färgåtergivning kan skilja sig något från verkligheten. Färgen kan upplevas olika beroende på vilken skärm du surfar på.
MER OM VARUMÄRKET

Mushie är ett barnvarumärke som är känt för sin premiumdesign. Med fokus på funktionalitet och estetik har Mushie skapat en linje av barnprodukter som är designade för att göra livet enklare för både föräldrar och barn. Mushie erbjuder ett brett utbud av baby- och barnartiklar inklusive nappar, bitringar och matförvaring. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är säkra och hållbara för daglig användning. Det som skiljer Mushie från andra barnvarumärken är deras minimalistiska tillvägagångssätt till design. Deras produkter är stilrent utformade med rena linjer och en neutral färgpalett som passar perfekt in i vilket hem som helst. Detta innebär också att deras produkter kan användas om och om igen, och de går inte ur stil när barnen blir äldre. Mushie är mer än bara ett barnvarumärke - det är en livsstil. Deras produkter är designade för att vara hjälpsamma, och det minimalistiska tillvägagångssättet till design ger föräldrar möjlighet att skapa ett hem som är stilfullt och funktionellt samtidigt.Recensera produkt